Theatercollege

De kracht van de creatieve mindset
Ik heb interesse

Wat doe jij als je leven op z’n kop staat? Blijf je op dezelfde manier doorgaan of ben je bereid los te laten? Opnieuw te creëren? Een voorstelling over persoonlijk leiderschap, wendbaarheid en creativiteit.

In dit zogeheten theatercollege, dat zich afspeelt in een fictief koffietentje, combineert Femke op unieke wijze een persoonlijk verhaal met haar creatieve vakkennis.

Theaterspel en theorie wisselen elkaar af
In 40 minuten neemt ze je mee in haar proces van zelf-innovatie: een intensieve, rommelige reis die volgde op een ingrijpende rugoperatie waarin ze geconfronteerd werd met haar grootste angst: wellicht nooit meer kunnen lopen. Als professional kende ze alle theorieën rond creativiteit, maar nu moest ze die inzetten om zichzelf opnieuw uit te vinden. Want revalideren = innoveren, zo bleek.

Kaders breken, ja-maar, loslaten
Femke neemt je mee langs 7 creatieve houdingen die haar hielpen het leven opnieuw vorm te geven. Via schaamte, onzekerheid en het loslaten van denkpatronen ontstond er ruimte om de mooiste dromen waar te maken. Een pakkende voorstelling met creatieve lessen voor het leven én de werkvloer!

~
Toen ik Femke op het podium zag was ik geboeid, ontroerd, geraakt en bovenal geïnspireerd. Ik gun iedereen een stukje Femke!

 Stella de Jager

~
Af en toe kom je iemand tegen met een inspirerend verhaal of een workshop die je uitdaagt. Afgelopen woensdag kwamen die beide samen in een theatercollege van Femke Deckers. Gevolgd door een workshop die fantastisch verweven was met de leermomenten uit het college.”

Patrick Marcelissen

~
Dit is echt een aanrader! Goed opgezet, persoonlijk doordacht verhaal en een mooie opvoering.

 Ilonka Coenraad

Monoloog Theatercollege

Gebaseerd op boek
De voorstelling is gebaseerd op het boek Schroef jezelf los dat het publiek na afloop desgewenst ontvangt.

Duur: 40 min. Taal: Nederlands of Engels.

Zelf aan de slag?
Versterk het effect met een workshop in creatief denken of een maatwerksessie. Zo vormt de voorstelling, boek en workshop een drieluik van kijken, lezen en doen!

Wees welkom me te bellen voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee!