Theatercollege

De kracht van de creatieve mindset
Ik heb interesse

Op de werkvloer moeten we tegenwoordig ‘creatief’ en ‘innovatief’ zijn. Maar, welke basishouding ligt daaraan ten grondslag? En hoe vóelt dat eigenlijk, out-of-the-box-denken? Het ‘nog-niet-weten’? De status quo doorbreken?

Femke Deckers is creativiteitstrainer en maakte een theatercollege waarin ze haar persoonlijke verhaal (het ’theater’) en haar vakkennis (het ‘college’) in één voorstelling op unieke wijze combineert. Het resultaat is een bijzondere cross-over: theater en theorie uit het vakgebied van de creativiteit wisselen elkaar af!

Femke neemt je mee in haar proces van zelf-innovatie: een intensieve, en vooral rommelige reis die volgde op een ingrijpende rugoperatie. Als professional kende ze alle theorieën rond creativiteit, maar nu moest ze die inzetten om zichzelf opnieuw uit te vinden. Want revalideren = innoveren, zo bleek.

Je ziet, leert, voelt en krijgt 7 creatieve houdingen mee die belangrijk zijn binnen het vakgebied van de creativiteit en innovatie.

Een voorstelling voor mensenlevens én organisaties in transitie!

Deze voorstelling is desgewenst aan te passen aan het thema van jouw event. Of boek het in combinatie met een workshop in creatief denken (bekijk aanbod op mijn website De Creatieve Werkvloer).