"Een groots en wijds heelal van mogelijkheden"

 

 

 

 

 

"De creatief denker zegt: ik weet pas wat ik zoek als ik het gevonden heb."

 

 

 

 

 

"We hebben allemaal een onzichtbaar kader om onze denkvrijheid"

 

 

 

 

 

Ben je chronisch ziek? Of net ontslagen? Of ga je door een rouwproces? Een burn-out? Heeft iets anders je wereld op zijn kop gezet? In dit theatercollege laat Femke Deckers zien hoe je met creativiteit je leven opnieuw vormgeeft en met een positieve mindset door de verandering beweegt!

Femke neemt je mee in haar reis van zelf-innovatie: de intensieve reis die volgde op een ingrijpende rugoperatie met incomplete dwarslaesie, waar ze van herstelde.

Via 7 stappen laat ze – middels ’theater en college’ – zien dat als je loslaat, risico neemt, buiten je kaders denkt, onzekerheid omarmt en je oordeel uitstelt, het leven altijd mogelijkheden biedt – in élke situatie.

Zoek je een inspirerende lezing met impact voor cliënten, patiënten, managers of psychologen? Boek dan ook deze voorstelling!

Bekijk de videocompilatie onderaan deze pagina

Theatercollege

De kracht van de creatieve mindset

"Dit is echt een aanrader! Goed opgezet, persoonlijk doordacht verhaal en een mooie opvoering.”

~ Ilonka Coenraad (Patient Journey Lab)

“Zeker één van de hoogtepunten van Het Grootste Kennisfestival. Een theatercollege over hoe je creativiteit kunt inzetten om het lef te vinden je werk opnieuw vorm te geven. Maar wat het zo speciaal en geloofwaardig maakt is het persoonlijke verhaal dat ze er doorheen vlecht. Femke: je zet een verhaal neer dat verrast én raakt."

~ Anneke van Dijk (Verhaal met Impact)

"Toen ik Femke op het podium zag was ik geboeid, ontroerd, geraakt en bovenal geïnspireerd. Ik gun iedereen een stukje Femke!”

~ Stella de Jager (S2 uitgevers)

"Wie creatieve inspiratie zoekt uit het leven gegrepen, en praktisch handvaten, is dit een adembenemende workshop. Een echte aanrader.”

~ Connectie op LinkedIn

"Het was indrukwekkend en boeiend. Dit moeten meer mensen gaan zien."

~ Jeroen van der Weide (DesignThinkers Group)

"Af en toe kom je iemand tegen met een inspirerende lezing die je uitdaagt. Gevolgd door een workshop die fantastisch verweven was met de leermomenten uit het college.”

~ Patrick Marcelissen (Ordina)

"Ik ben inmiddels niet zo snel meer onder de indruk van een workshop maar bij deze zeker wel! Femke Deckers neemt je op inspirerende manier mee in haar persoonlijke verhaal wat ze omzet in praktische stappen om te innoveren…"

~ Connectie op LinkedIn

"Je verhaal raakt. Heel mooi en krachtig hoe je vertelt over je proces en de rol van creatief denken daarin. En super vormgegeven in je voorstelling."

~ G. Knol (HR-adviseur)

"Ik heb het theatercollege zelf mogen zien op het kennisfestival en was oprecht in tranen, echt geweldig. Aanrader!"

~ Noor Lotstra (Actief Leren Lezen)

Al te zien geweest bij de volgende congressen en organisaties:

Enkele korte fragmenten uit het theatercollege:

Interesse? Boek ook dit theatercollege!

Dit theatercollege is te boeken voor congressen, festivals, etc. Of in jouw organisatie, bijvoorbeeld als inspiratiesessie of masterclass. De voorstelling duurt +/- 40 minuten (is aanpasbaar), en kan in het NL of ENG. Desgewenst gaat het publiek aan de slag met een persoonlijke vraag en oefent daarmee de 7 creatieve houdingen uit het theatercollege.

Voor wie is dit interessant?

> Mensen geconfronteerd met een ziekte of andere tegenspoed (Het biedt een paradigma-shift, inspiratie, herkenning en handvaten)
> Managers (Hoe ga ik beter om met personeel dat ziek is?)
> Psychologen & therapeuten (Inzicht in alternatieve copingstrategieën).

Wees welkom mij te bellen voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee. De kosten voor hangen af van o.a. grootte publiek, wel/niet met workshop of boek. Voor stichtingen en NGO’s geldt sowieso een lager tarief.

06 – 43 98 61 70 | hello@femkedeckers.nl

Het theatercollege is gebaseerd op mijn boek Schroef jezelf los. Leuk als goody bag!