Theatercollege

De kracht van de creatieve mindset

Wat doe jij als het leven op z’n kop staat? Blijf je op dezelfde manier doorgaan of ben je bereid jezelf los te schroeven? Boek een theatercollege: een creatief vormgegeven lezing over wendbaarheid, persoonlijk leiderschap en creativiteit!

Zoek je een creatieve boost, inzicht in je eigen blokkades (én mogelijkheden), inspiratie en een paradigma-shift? Femke schudt de zaal wakker met deze uniek vormgegeven lezing.

In dit bijzondere theatercollege – met muziek, sfeervideo en attributen – combineert creativiteitsprofessional Femke Deckers op originele wijze haar persoonlijke verhaal met kennis op het vakgebied van creativiteit.

Wat brengt Femke met dit theatercollege?

Femke neemt je mee in haar proces van zelf-innovatie: de intensieve reis die volgde op een ingrijpende rugoperatie met incomplete dwarslaesie. Als professional kende ze alle theorieën rond creativiteit, maar nu moest ze die inzetten om zichzelf opnieuw uit te vinden. Revalideren = innoveren, zo bleek.

Aan de hand van 7 creatieve houdingen laat ze zien hoe ze zichzelf opnieuw uitvond en het leven opnieuw vormgaf. Hoe voelt dat eigenlijk, de status quo breken? Loslaten? Onzekerheid? Je oordeel uitstellen? Wat is de rol van verbeeldingskracht?

Ze laat het publiek vóelen wat het betekent door een grote verandering te gaan – en hoe creatieve mindset hierin cruciaal is!

Verandering kan iets moois opleveren

De boodschap? Het leven biedt altijd mogelijkheden en verandering kan iets moois opleveren! Met interactieve oefeningen laat ze je de houdingen zélf ervaren.

Een impactvolle voorstelling met 7 creatieve lessen voor de werkvloer én het leven!

~
Toen ik Femke op het podium zag was ik geboeid, ontroerd, geraakt en bovenal geïnspireerd. Ik gun iedereen een stukje Femke!

 Stella de Jager

~
Af en toe kom je iemand tegen met een inspirerend verhaal of een lezing die je uitdaagt. Die kwamen beide samen in een theatercollege van Femke Deckers. Gevolgd door een workshop die fantastisch verweven was met de leermomenten uit het college.”

Patrick Marcelissen

~
Dit is echt een aanrader! Goed opgezet, persoonlijk doordacht verhaal en een mooie opvoering.

 Ilonka Coenraad

 Het theatercollege is gebaseerd op het boek Schroef jezelf los dat het publiek na afloop desgewenst ontvangt.

Duur: +-40 min.
Taal: Nederlands of Engels.

De leermomenten uit het theatercollege kunnen versterkt worden d.m.v. een workshop na afloop, bijv. een workshop in creatief denken.

Zo vormt de voorstelling, boek en workshop een drieluik van kijken, nalezen en doen!

Wees welkom me te bellen voor de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

06 – 4398 61 70
hello@femkedeckers.nl

(ook te boeken via www.DeSpreker.nl)