Wil je ook brainstormen als een expert?

Ontdek de geheimen van écht effectief brainstormen! Leer slimme, leuke technieken voor ideestimulatie, maak kennis met de stappen van het ‘creatief probleemoplossing’, leer hoe je tot de juiste probleemvraag komt en vooral: hoe te kiezen. Het resultaat? Meer originele en nuttige ideeën! Schakel mij in als facilitator voor een bestaande vraag (werksessie) of boek een workshop (training). Maak van je volgende brainstorm een succes!

Als facilitator begeleidde ik al vele brainstorms. Bekijk mijn klantportfolio op De Creatieve Werkvloer.

~
“Femkes onconventionele aanpak zorgde direct voor een energieke sfeer in de groep. We werden echt gestimuleerd om out-of-the-box te denken.
De sessie leverde een flinke hoeveelheid geweldig creatieve en bruikbare ideeën op die we samen met ons PR-bureau verder konden uitwerken. Een resultaat dat we zonder Femke zeker niet hadden bereikt!

~ Jørgen Berkhof

Van wens naar werkelijkheid

Een persoonlijk programma voor jou! Je hebt vragen als: waar ligt mijn hart? Welke toekomst inspireert mij? Wat houdt mij hierin tegen? In de kern gaat het om verbinden van verleden, heden en toekomst. ‘Als je weet waar je vandaan komt, weet je beter waar je naartoe gaat’. Ik help jou je wensen te ontdekken, en de eerste stappen te zetten ze daadwerkelijk te realiseren!

Ik put uit mijn rijke ervaring in het begeleiden van teams, maar vooral ook uit die rijke bron van werkvormen die ik inzette tijdens mijn eigen ontwikkelproces (zie mijn boek Schroef jezelf los). Ik heb de parels geselecteerd en bied ze jou graag aan! Ik gun iedereen een creatief, betekenisvol en mooi leven.

Twijfel je of dit iets voor jou is, wees welkom me te bellen! Ik luister graag naar je wens of heimelijke droom…;)

Banaan

“Een heel waardevolle aanvulling bovenop de job-coaching. Femke gaat methodisch te werk ipv gewoon praten. De oefeningen en duidelijk gerichte vragen gaven me  zelfinzicht. Femke deelt alle doelen, struggles etc op in kleinere stukjes zodat het behapbaar wordt en realistisch. Femke geeft veel concrete adviezen die ook haalbaar voelen!”

~ Milou

De kracht van de creatieve mindset

Wat is creativiteit? Wat is het verschil tussen kunst, het leven en originele ideeën bedenken? Wat zijn de basisvaardigheden van de creatieve mens? Ik combineer mijn levenslessen (zie het theatercollege en mijn boek) én mijn professionele vakkennis over creativiteit – hoe je dat op verschillende manieren kan inzetten om persoonlijke uitdagingen aan te gaan en een (vrijer) leven te leven. Een bijeenkomst waarin je zelf aan de slag gaat en geïnspireerd weer uitkomt!

Voor iedereen die wat creatiever wil leven of recent voor een levensuitdaging heeft gestaan en nieuwe inspiratie en handvatten zoekt.

voor events, teams, conferenties – groot of klein & maatwerk

Ik verzorgde sessies aan o.a. deze opdrachtgevers: